Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je dobře, že cirkusům jde o zisk. Nepochybně stojí cirkusáky nemalé peníze odchovat a vycvičit zvířata a protože už tam ty peníze vložily, tak se je pokoušejí získat zpátky. Strava, očkování, veterinář, nic z toho není zadarmo, pro cirkusáky jasně nemalá investice a nejen proto se o zvířata starají s láskou a péčí. Jednak peníze, ale hlavně se na drezúru nedá někdo, kdo ke zvířatům nemá vztah. Jak správně uvádí pan Berousek v rozhovoru, nastane chvíle, kdy je v kleci se třemi dvěstěkilovými šelmami úplně sám a kdyby je roky předtím "nehladil po srsti", tak by ho trhly do pár minut.

1 0
možnosti
VR

Jako malé dítě jsem chodil s otcem do cirkusu a vždy jsem se těšil hlavně na zvířata a klauny! Výkony artistů jsem dokázal ocenit až o dost později.

Pak jsem chodil se svými dětmi a dnes s vnoučaty. A mohu potvrdit, že i ony na tom byly a jsou naprosto stejně! Nejvíc se těší na zvířátka!

Cirkus bez zvířat není cirkus, ale varieté! Třeba taková La Putyka není cirkus, i když to někteří tvrdí, ale divadlo s artistickými výstupy!

2 0
možnosti
PB

P90e96t98r 35B72u17r33i86a95n

1. 11. 2018 13:19

Karma. "Líbí" se mi převratné zjištění, že podnikatelům nejde o lidi (v tomto případě o zvířata), ale o zisk. V 90. letech to bylo nejčastější a nejhloupější konstatování všech filosofů s ukončenou ZŠ. Divím se, že takové IQ v podobě onoho novináře přežilo do dnešních dnů.

1 0
možnosti
Foto

Mně se zase "líbí", že každý má plná ústa toho, jak jinému jde o zisk. Chtěla bych tyhle dobrovolné pracovníky vidět, nejspíš pracují od slunka do slunka za nic, peníze za práci nikdy, protože bydlí v lese, živí se vůní fialek a pijí rosu nebo tak nějak a nebo možná vzývají odbory, aby jim zajistily vyšší plat, ale to rozhodně není kvůli zisku. ;-)

1 0
možnosti
JP

Karma. Je smutné se dívat na skupinu lidí, kteří jsou schopni za peníze zničit i dobrou věc.

3 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
Jsem účetní a kontrolorka. Mou zálibou je historie a psychologie. Ráda si povídám s lidmi.  Miluji život a humor, bez něhož bych život nepovažovala za život.

... Život chutná za každé situace. Den za dnem, týden co týden ...  važme si všeho čeho se nám dostává.

Seznam rubrik