Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Cirkusy nebyli přizváni? Tak to jo. Doporučila bych si zopáknout gramatiku. Btw. míchat dohromady cirkusy a důchodce, kteří nemají kde zaparkovat...... blábol nad blábol. Antikarma.

4 0
možnosti
MK-K

Jaký blábol. Plně invalidní důchodci nemají peníze ani na parkovné. To je realita. A stále jde o peníze státu. Neziskové organizace jsou financovány také z těchto prostředků. Nekonečné nepodložené debaty, které rozpoutávají také. A dost často svým schůzováním rozpoutávají v lidech nenávist. Gramatiku umím dobře, v té rychlosti jaké píši, ji občas nedokáži ohlídat. Jsem profesí ekonom, takže se na věci dívám více z pohledu sociálního a ekonomického. Nepíši učebnici pro děti. Ani knihu. Tu bych si dala korektorovi ke kontrole. Jak jsem uvedla, více než být 100% tní, považuji slušnost.

1 2
možnosti
JP

Karma za článek a prosba, až budete mít volnou chvilku tak se taky rozepište o honbě na důchodce a postižené občany. Oni chodí do obchoďáku na slevy, chyť si bábu a dědka atd., všeobecná neúcta mladší generace ke starším spoluobčanům. Někdo tady napsal, že je to totalitní myšlení, možná ano, ale dnešních dnů. Takovou neúctu a sprostotu si z dřívějška nepamatuji.

3 1
možnosti
MK-K

Dobrý den, děkuji za reakci na článek. Souhlasím s Vámi. Myslím, že pan níže ohledně totalitního myšlení měl na mysli spíše to, že stát financuje dost neužitečných věcí a ti lidé pak nemají zábrany. Doufám, že se v úsudku na jeho komentář nemýlím. S Vámi samozřejmě souhlasím. Na téma plně invalidních důchodců jsem zabrousila záměrně. Osobně se nás toto téma dotýká. Navíc se s tímto problémem setkáváme dnes a denně. Mnoho případů je k pláči. O situaci starobních důchodců veřejnost ví. Nicméně se mě také dotýká výsměch a neúcta generacím, co nás vychovali. Rozhodně na toto téma budu reagovat. Už jen proto, že v po revoluční době se likvidovali organizace, které měli personální a mzdovou dokumentaci potřebnou k výpočtu výše důchodu. Mnoho starobních důchodců tak pobírá minimální výši starobního důchodu. To je opravdu výsměch. Přeji Vám příjemný den a budu se snažit nezklamat

1 2
možnosti
PD

P18e24t85r 66D19r87a15p26a18l

27. 10. 2018 12:25

milion návštěvníků...to ste si vycucala z prstu. Cirkusáci by se hlavně měli přestat chovat jako "šmejdi", kdy přijdou do škol a rozdají tam vstupenky "zdarma". Na plakátech se zásadně neuvádí výše vstupného, to se dozvíte až u pokladny.

4 2
možnosti
MK-K

Co že? To snad nemyslíte vážně? Kdo nechce přijít, nepřijde. O dětech rozhodují rodiče. Většina jsou platící diváci. V současnosti cirkusech hostují artisté a vystoupení se zvířaty z jiných zemí. Myslíte si, že by je mohli zaplatit? Víte jak je to nákladná záležitost? Co stojí zvířata? Vaší hrubou narážku jsem si příliš nevzala k srdci. Jsem účetní a odborný asistent auditora. Tudíž kontrolor účetnictví. Čísla předložili cirkusy dle obsazenosti stanů a já jako jen jako kontrolor mohu potvrdit. Přeji hezký den

1 2
možnosti
VS

Bohužel někteří lidé mají totalitní myšlení a uvažování v sobě zakódované.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS